Titulbilde

Laipni lūdzam Limbažu novadā Novadā, kur mājo balanss starp darbu un atpūtu, seno un mūsdienīgo, pilsētu un dabu

Titulbilde

Dzīvā Sudraba Muzejs Pasaules elpa sudrabā. Muzejā iespējams apskatīt Oļega Auzera sudraba skulpturālās kompozīcijas.

Titulbilde

Katvaru muižas parks Katvaru muižas parks ir apmēram 15 hektārus liels, un daļa tā atrodas Katvaru ezera krastā. Tieši gar ezera krasta terasēm stiepjas vecu liepu alejas ar atpūtas stūrīšiem. Interesantas ir liepu alejas, tur atrodamas pat 400 gadus vecas, četrus līdz piecus metrus resnas liepas.

Titulbilde

Salacas Sarkanās klintis Salacas Sarkanās klintis ir smilšakmens krauja, kas stiepjas vairāk kā 400 m garumā.

Titulbilde

Planču purva dabas taka

Titulbilde

Salacgrīvas osta

Titulbilde

Vidzemes podnieki Vidzemes podniecības savdabīgās tradīcijas ir izturējušas laika pārbaudi, vidzemes podnieki tās godā vēl mūsdienās. Tradicionālās podniecības meistaru darbnīcās no māla, akmens masas un citiem materiāliem top trauki un dažādi sadzīves priekšmeti, apdedzinot tos atklātā uguns vai mūsdienīgā elektriskā ceplī

Trešdiena, 17. aprīlis
Vārda dienas: Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
AINAŽISALACGRĪVALIMBAŽIALOJA un STAICELE

Top objekti

Jaunumi

Ceļojuma Stāstu Vakars ar Kristiānu Mārtinsoni!

Esi gatavs atbrīvot prātu un iegrimt ceļojumu pasaulē?
Spānijā dzīvojoša limbažniece dalīsies ar saviem spilgtākajiem ceļojumu piedzīvojumu stāstiem!
Kristiāna ir pabijusi 30 dažādās pasaules valstīs, taču viņas sirdij tuvākās ir bijušas tās, kuras ir apceļotas ilgstoši - no pulsējošās Ņujorkas līdz mistiskajai Ēģiptei, no burvīgās Vjetnamas līdz noslēpumainajai Kambodžai. Viņa ar aizrautību runās par piedzīvoto Dienvidamerikā, Eiropā un Centrālajā Āzijā, kā arī neaizmirsīs dalīties ar spilgtākajiem iespaidiem un noderīgiem ieteikumiem apceļojot katru valsti.

Ceļojuma stāstu vakars. Apkārt Latvijai zirga mugurā. Tina Runce & Līga Vilne
Ideja par ceļojumu zirga mugurā apkārt Latvijai radās vairāku gadu garumā, darbojoties ar bērniem, pieaugušajiem un zirgiem. Pavadot laiku pie Baltijas jūras Tina & Līga novēroja, ka cilvēki kļūst laimīgi kontaktējoties ar viņu zirgiem vienkārši pieskaroties tiem. Kopējā pelde ar zirgiem ir vasaras lielākais emocionālais piedzīvojums.
Aicina piedalīties ceturtajā tīklošanās pēcpusdienā remigrantiem “Manas mājas Vidzemē” Limbažu novadā.

Turpinām tīklošanās pēcpusdienas remigrantiem "Manas mājas Vidzemē" ar mērķi sniegt atbalstu remigrantiem, atgriežoties Vidzemē!

Kurš ir teicis, ka pavasaris nav piemērots gadalaiks pastaigai? Mēs ticam, ka kustībā ir spēks, tādēļ uzvelkam ērtu apģērbu, uzliekam saulesbrilles un dodamies lūkot Lielezeru!

KAD: Svētdien, 21. aprīlī, no plkst. 12.00 līdz 16.00

Tiekamies: Lielezera pludmale, Lielezera iela 14, Limbaži (Koordinātes: lat: 57.503567271992885; lon: 24.70216372533049)

Ķirbižos norisināsies Pārgājiena svētki
14. aprīlī Ķirbižos (Starta vieta mainījusies uz Svētciemu!) Limbažu novadā, notiks Pārgājienu svētki “Latvijas Izaicinājums 2024” maršruta “Ķirbižu jūras meklētājs” atklāšanas ietvaros. Pasākuma starts atradīsies bijušajā Vides izglītības centrā. Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties, kurā no trim distancēm piedalīties, sākot ar 12 km ģimeņu izaicinājumu līdz pat 42 km garam maršrutam. Pasākuma organizatori parūpējušies, lai piedalīties varētu ikviens!
Piesakies jaunumiem

© 2009-2024 Limbažu novada pašvaldība. Visas tiesības aizsargātas »